Mozzarella tosti met groene tapenade
Het is tijd voor een super simpel recept, namelijk een heerlijke warme gesmolten mozzarella tosti met groene olijven tapenade. Heerlijk als ontbijt of lunch!
Vergeet de standaard ham-kaas tosti, dit is namelijk ook erg lekker als variatie! De heerlijke zachte mozzarella smelt op je tong. Weer eens wat anders en toch makkelijk te maken.
Bereidingstijd: 10 minuten
Personen: 2 personen
Ingrediënten:
- 4 sneetjes brood (wit of bruin)
- 1 bolletje mozzarella
- 1 bakje groene olijven-tapenade
Benodigdheden:
- Tosti-ijzer of contactgrill
Bereidingswijze:
Warm de tosti-ijzer voor zodat deze goed warm is. Snijd de mozzarella in plakjes. Smeer één snee brood dik in met olijven-tapenade. Leg op de andere snee de in plakjes gesneden mozzarella.
Leg de sneetjes op elkaar met het beleg aan de binnenkant en leg de ongebakken tosti in de tosti-ijzer. Duw de tosti-ijzer goed dicht. Kijk regelmatig of de tosti al klaar is. Dit zie je doordat de buitenkant van het brood lichtbruin gekleurd is, of je hoort het aan het sissen van de mozzarella.
Laat je even weten of het gesmaakt heeft?
No Comments