Mozzarella tosti met groene tapenade

 

Het is tijd voor een super simpel recept, namelijk een heerlijke warme gesmolten mozzarella tosti met groene olijven tapenade. Heerlijk als ontbijt of lunch!

Vergeet de standaard ham-kaas tosti, dit is namelijk ook erg lekker als variatie! De heerlijke zachte mozzarella smelt op je tong. Weer eens wat anders en toch makkelijk te maken.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

Loading...

klok Bereidingstijd: 10 minuten
pers Personen: 2 personen

 

tosti

 Ingrediënten:

  • 4 sneetjes brood (wit of bruin)
  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 bakje groene olijven-tapenade

 Benodigdheden:

  • Tosti-ijzer of contactgrill

 Bereidingswijze:

Warm de tosti-ijzer voor zodat deze goed warm is. Snijd de mozzarella in plakjes. Smeer één snee brood dik in met olijven-tapenade. Leg op de andere snee de in plakjes gesneden mozzarella.

 

tosti3

 

Leg de sneetjes op elkaar met het beleg aan de binnenkant en leg de ongebakken tosti in de tosti-ijzer. Duw de tosti-ijzer goed dicht. Kijk regelmatig of de tosti al klaar is. Dit zie je doordat de buitenkant van het brood lichtbruin gekleurd is, of je hoort het aan het sissen van de mozzarella.

 

tosti1

Laat je even weten of het gesmaakt heeft?

 

 

About The Author

Elina * Enschede * 31 jaar * Foodblogger * Werkt bij LumenXL * Owner & Founder FLF * Kookgek * Eetgek * Gek op koopjes & aanbiedingen * Sushi verslaafd *

No Comments

Leave A Reply


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.